دنبال چیزی میگردید ؟
جستجو

اکسیژن ساز

اکسیژن ساز

اکسیژن ساز

اکسیژن ساز | خرید و قیمت اکسیژن ساز 

قابلیت خرید آنلاین - اکسیژن ساز

اکسیژن ساز وسیله ای جهت تولید اکسیژن و خالص کردن آن از طریق تصفیه و پردازش هوای محیط می باشد. به طور کلی اکسیژن ساز ها از دیدگاه کارکرد به دو دسته تقسیم می شوند.

یکی اکسیژن ساز های ممتد کانتینیوس (continuous) که اکسیژن را به طور ممتد و یکپارچه بدون قطع شدن به اصلاح پزشکی فلو (Flow) می کند و دیگری اکسیژن ساز های ایمپالسی یا متقاطع (impulse) که اکسیژن را به طور متقاطع در بازه های زمانی کوتاه به اصطلاح پزشکی فلو می کنند.

اکسیژن ساز ها از دیدگاه استفاده کاربر نیز به دو دسته ثابت (stationary) و قابل حمل پرتابل (portable) تقسیم میگردند که همان طور که از نام دسته بندی مشخص است، اکسیژن ساز های ثابت معمولا در گوشه ای از منزل با محل درمان گذاشته می شود و فرد نیازمند از آن استفاده میکند.

اکسیژن ساز های قابل حمل نیز برای افراد نیازمندی می باشد که نیاز به جابجایی این دستگاه دارن مانند مسافرت ها و رفت و آمد های روزمره دارند.از این جهت، این دستگاه در دسته بندی کالاها و تجهیزات پزشکی خانگی قرار میگیرد.

مکانیزم کارکرد دستگاه اکسیژن ساز

اکسیژن موجود در هوا (در حد ۲۰%) را تحت فشار بالا متراکم می کنند و با فشار متناسب و قابل تنظیم برای کاربر فراهم می کند. استفاده از اکسیژن ساز برای مقاصد درمانی مانند اکسیژن تراپی و یا درمان بیماری های مزمن و یا حاد تنفسی استفاده می شود. خلوص بالای اکسیژن خروجی، عدم نیاز به شارژ، راحتی در استفاده، جابجایی راحت، هزینه و صدای پایین و همچنین راندمان عملکردی بالا از ویژگیهای اصلی دستگاه های اکسیژن ساز است.

انواع دستگاه های اکسیژن ساز در ظرفیت های مانند ۳، ۵، ۸ و یا ۱۰ لیتر در دقیقه از معتبرترین مارک ها در شرکت افراطب موجود هست. ظرفیتهای ۳ تا ۵ لیتر معمولا برای ناراحتی های تنفسی مزمن و ظرفیت های بالاتر برای موارد حاد استفاده میشود. این دستگاه یک جایگزین بسیار عالی برای کپسول اکسیژن است و تنها محدودیت آن، نیاز به برق است. ناگفته نماند مدل‌های جدیدی از این دستگاه طراحی و ساخته شده‌اند که با باتری کار می‌کنند اما توانایی تولید اکسیژن با غلظت کمتری را دارند.

 

اکسیژن ساز1 - اکسیژن ساز

   

انواع دستگاه های اکسیژن ساز

اکسیژن‌ ساز‌ها انواع مختلفی دارند اما به طور کلی به دو دسته ثابت و قابل حمل تقسیم می‌شوند. موارد و محل مورد استفاده این دستگاه ها میتواند متفاوت باد و این به نیاز کاربر بستگی خواهد داشت.

 

۱– اکسیژن‌ ساز‌ ثابت:

بیشتر اکسیژن ساز‌هایی که در منازل مورد استفاده قرار می‌گیرند از نوع ثابت هستند. این دستگاه‌ها می‌توانند به صورت پالسی و مداوم اکسیژن تولید کنند. منظور از کارکرد پالسی این است که دستگاه طی فاصله‌های زمانی مشخص به صورت مقطعی، مقدار اکسیژن مشخصی را تولید می کند. خوب است بدانید که در حالت اکسیژن‌ سازی مداوم، دستگاه یکسره و بدون توقف، اکسیژن تولید می‌کند. نا‌گفته نماند که اکسیژن‌ ساز‌های ثابت اغلب دارای چرخ‌هایی در قسمت زیرین هستند و قابلیت حمل به قسمت‌های مختلف خانه یا مکان مورد نظر را دارند اما این کار را نمی‌توانید به راحتی نمونه‌های قابل حمل انجام دهید.

 

۲- اکسیژن‌ ساز‌ قابل حمل (پرتابل):

اکسیژن سازهای پرتابل وزن کم و اندازه کوچکی دارند و به راحتی قابل حمل هستند. اما فقط به صورت پالسی اکسیژن تولید میکنند. خروجی این دستگاه به صورت دستی و از طریق صفحه کنترلی قابل تنظیم است. بهتر است که اکسیژن‌ ساز مورد نیاز خود را با توجه به توصیه‌های پزشک معالج انتخاب کنید تا در استفاده از آن به مشکل نخورید.

در بازار اکسیژن‌ ساز‌های مختلفی مطابق با نیاز شما وجود دارد که به راحتی قابل تهیه هستند. این دستگاه‌ها هیچ‌گونه تفاوتی با دیگردستگاه‌های اکسیژن‌ ساز ندارند و مکانیزم کار آن‌ها مانند یکدیگر است. تنها تفاوت این نوع با دیگر دستگاه‌ها در اندازه، استفاده از باتری در کنار برق مستقیم و همچنین وزن آن‌ها است. دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز پرتابل می‌توانند با برق (AC , DC) و باتری‌ها تغذیه شوند.

یکی از موضوعاتی که در این دستگاه‌ها حائز اهمیت است، طول عمر باتری موجود در دستگاه است. بعضی از باتری‌ها می‌توانند ۱ ساعت شارژ نگه دارند و بعضی دیگر تا ۸ ساعت هم شارژ را نگه می‌دارند. این مدت به میزان استفاده کاربر بستگی دارد.

بیشتر دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز پرتابل از سیستم خروجی IMPLUS استفاده می‌کنند. این سیستم دارای سنسور‌هایی در داخل دستگاه است که دم و بازدم بیمار را تشخیص می‌دهد و در هنگام دم، اکسیژن را به بیمار می‌رساند و در هنگام بازدم، مونوکسید کربن را خارج می‌کند. این سیستم می‌تواند در مصرف انرژی صرفه جویی کند و تنفس بیمار را راحت‌تر کند.

برای بیمارانی که دارای بیماری‌های تنفسی از قبیل آسم حاد و مزمن و اختلالات غیر حاد تنفسی هستند، دستگاه‌هایی با ظرفیت تولید ۳ یا ۵ لیتر اکسیژن در دقیقه بسیار مناسب است. برای بیماران سرطانی و یا افرادی که ریه‌هایشان به صورت تقریبا جدی تخریب شده است، دستگاه‌هایی با ظرفیت ۷ تا ۱۰ لیتر در دقیقه توصیه می‌شود.

 

اکسیژن ساز2 - اکسیژن ساز

 

نکات مهم در زمان خرید اکسیژن ساز

۱- نوع اکسیژن ساز (کانتینیوس یا ایمپالس) : که معمولا توسط پزشک معالج یا مشاورین مهندسی پزشکی شرکت افرا طب تجویز می گردد. ۲- نوع کاربری دستگاه (ثابت یا پرتابل) : که معمولا توسط نیاز خریدار و مشاوره مهندسین پزشکی شرکت افرا طب پیشنهاد می گردد. ۳- حجم دستگاه اکسیژن ساز (۳، ۵، ۸ یا ۱۰ لیتری) : که معمولا توسط پزشک معالج یا مشاورین مهندسی پزشکی افرا طب تعیین می گردد. ۴- خلوص اکسیژن خروجی از دستگاه اکسیژن‌ ساز بین ۹۰ تا ۹۵ درصد است. ۵- اگر این دستگاه روشن باشد و به وسیله مسیر خروجی به بیمار متصل نباشد، اکسیژنی را به فضای داخل اتاق اضافه نمی‌کند. ۶- دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز خانگی همگی با برق کار می‌کنند و هیچگونه باتری یا سیلندر ذخیره سازی‌ای ندارند و بعد از قطع شدن برق به طور کامل از کار خواهند افتاد. ۷- این دستگاه‌ها دارای ۲ نوع فیلتر اسفنجی یا کاغذی هستند. فیلترهای اسفنجی قابل شست و شو می باشد. اما فیلتر کاغذی نیاز به تعویض دارد و ۶ ماه یکبار باید تعویض گردد. ۸- هیچگاه دستگاه اکسیژن ساز را در حالت روشن حمل نکنید و یا به بغل نخوابانید. زیرا موتور این دستگاه به صورت معلق است و احتمال خرابی دارد. ۹- یک لیوان مانومتر در قسمت خروجی دستگاه وجود دارد که وظیفه مرطوب کردن اکسیژن را بر عهده دارد. باید یک سوم این لیوان با آب مقطر یا آب جوشیده پر شود و هفته‌ای یک بار سوراخ‌های موجود بر روی نازل شلنگ درون لیوان جرم‌گیری شود. این نکته را به یاد داشته باشید که سوراخ‌ها باید با سوزن یا یک جسم نوک تیز باز شوند.

استفاده از اکسیژن‌ ساز چه مزایایی دارد؟

استفاده از دستگاه اکسیژن‌ ساز برای بیمارانی که به آن نیاز دارند، مزایای زیادی دارد که در ادامه به آن ها اشاره می‌کنیم.

۱- خالص بودن اکسیژن حاصل از دستگاه ۲- تنظیم و تصفیه گردش خون ۳- کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی و جلوگیری از بالا رفتن فشار خون و مقابله با بیماری‌های تنفسی مانند آسم ۴- خون رسانی بهتر به بافت‌های بدن ۵- شفافیت چهره و زدودن رنگ زرد بیماری از صورت بیمار ۶- جلوگیری از پیری زودرس و کند کردن روند آن ۷- کاهش استرس و تنش برای بیمار و اطرافیان ۸- مفید برای رشد و سلامت جنین در دوران بارداری ۹- افزایش طول عمر و بهبود بخشیدن به سیستم حافظه افراد ۱۰- بهبود عملکرد ریه‌های آسیب دیده

 

استفاده از دستگاه اکسیژن ساز برای چه کسانی توصیه می شود؟

دستگاه اکسیژن ساز خانگی عموما برای بیماران دارای نارسایی های تنفسی موسوم به COPD توسط پزشک متخصص توصیه می شود. دراین بیماران دستگاه تنفسی فرد، توانایی لازم برای جذب اکسیژن هوا را ندارد. بنابراین اکسیژن خالص (با خلوص ۹۰ درصد) می تواند جذب اکسیژن را بالا برده و میزان اکسیژن محلول در خون را افزایش دهد تا بیمار به زندگی عادی خود ادامه دهد.

 
اکسیژن ساز3 - اکسیژن ساز
 
شرایط محیطی دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه باید در دمای ۱۰ تا ۴۰ درجه سانتیگراد باشد. در هنگام استفاده از دستگاه باید به فاصله ۲۰ سانتیمتر دور دستگاه خالی باشد. میزان رطوبت موجود در محیط باید بین ۳۰ تا ۸۵ درصد باشد.

راهنمای علائم روی دستگاه

O.P : نمایشگر صحت برق و روشن بودن دستگاه (لامپ سبز) P.F : مشکل برق ورودی ( لامپ قرمز) H.P : فشار هوایی بالا ( لامپ قرمز ) L.P : فشار هوایی پایین ( لامپ زرد )

نکته بسیار مهم درباره خرید اکسیژن ساز

برای تهیه و خرید دستگاه اکسیژن ساز (حتی کارکرده) حتما از سلامت دستگاه اطمینان داشته باشید و حتما از شرکت هایی که دارای فرد متخصص در زمینه تجهیزات تنفسی هستند، دستگاه را تهیه بفرمایید.

دقت داشته باشید برای بیمارانی که احتیاج به دستگاه های پیشرفته تری مانند سی پپ (CPAP)، بای پپ (BIPAP)، ونتیلاتور و … دارند و می بایست اکسیژن ساز را به این دستگاه ها متصل نمایند، حتما از اکسیژن ساز های کانتینیوس استفاده کنند. شرکت تجهیزات پزشکی افرا طب به صورت تخصصی خدمات مشاوره و فروش دستگاه اکسیژن ساز را در سراسر کشور انجام می دهد.

نوشته های مرتبط
Call Now Buttonتماس با افرا طب