دنبال چیزی میگردید ؟
جستجو

ست هموروئید

ست هموروئید

ست هموروئید

ست هموروئید از تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای جراحی و درمان عارضه هموروئید می باشد. ابزارهای جراحی تنوع و کاربردهای متفاوتی دارند و بخش مهمی از هزینه های بخش پزشکی را تشکیل میدهند.

نحوه خرید و انتخاب این ابزار، نگهداری و آماده سازی آنها نیز اهمیت دارد و میتواند منجر به استهلاک یا افزایش طول عمر آنها شود.

به طور کلی ابزار ست جراحی هموروئید مانند انواع ست جراحی از فولاد ضدزنگ ساخته شده است. این فلز براساس قواعد ملی و بین المللی مانند ISO و DIN، مشخصه های ویژه و کاربرد مشخصی دارد. نوع فولاد مورد استفاده برای ساخت ابزار جراحی  بستگی به نوع کاربرد آن نیز دارد.

 

هموروئید چیست؟

درمان بیماری هموروئید (بواسیر) در مراحل پیشرفته نیازمند جراحی (درمان تهاجمی) است. درمان این بیماری به جراحی و حذف پاکه هموروئید از ناحیه مقعد نیاز دارد. در مواقعی که درمان با دارو و روش های خانگی موثر واقع نشود، باید بیمار را جراحی کرد. همچنین اگر هموروئید داخلی دچار پرولاپس شدید شده باشد باید عمل انجام گیرد.

عمل جراحی و حذف این زائده را میتوان با ابزارهای مختلف انجام داد.

  کاربرد ست هموروئید - ست هموروئید  

شیوه ها و ابزار هموروئیدکتومی

درمان بواسیر یا هموروئید همانطور که گفته شد به ابزار مختلفی از ست هموروئید نیاز دارد و در درجات مختلف با روش های مختلف انجام میگیرد.

انواع این روش ها را در ادامه شرح خواهیم داد.

 

استاپلر جراحی :

جراحی هموروئیدوپکسی برای هموروئید درجه ۳ و ۴ و در شرایطی که بیمار دچار پرولاپس شده باشد، انجام میگیرد. برای انجام این عمل نیاز به بیهوشی بیمار است تا درد کمتری را حس کند.

روند این جراحی سریعتر از عمل جراحی سنتی است و دوره نقاهت کوتاه تری دارد.

نکته قابل توجه این است که در مقایسه با سایر روش ها، جراحی هموروئیدکتومی امکان عود بیشتری نیز دارد.

   

بستن باند پلاستیکی (رابربند) :

در این روش باند یا حلقه پلاستیکی دور تا دور بافت بواسیر پیچیده میشود تا مانع از خونرسانی آن بشود. در نتیجه بافت بواسیری خشک شده و بعد از چند روز به طور کامل از بین خواهد رفت. در این روش بیمار درد زیادی را باید تحمل کند.

 

هموروئیدکتومی بسته:

در این روش جراحی برای حذف بافت هموروئید، زائده های بواسیری با روش های مختلف برش داده میشوند. بافت مرده پس از جراحی با استفاده از نخ بخیه میگردد.

این روش برای بواسیر داخلی کاربرد دارد و در اکثر موارد موفقیت آمیز می باشد.

 

هموروئیدکتومی باز:

در این روش بافت هموروئیدی به همان شیوه روش بسته خارج میشود. با این تفاوت که برش جراحی در سمت چپ زده ده و بدون بخیه رها خواهد شد.

اگر احتمال عفونت بالا باشد یا محل برش بواسیر مناسب نباشد، معمولا ترکیبی از روش باز و بسته به کار گرفته میشود.

بهبود و عوارض هر دو روش مساوی است و امکان درد شدید بعد از پایان هردو عمل وجود دارد. به این جهت از این دو روش تنها در شرایط حاد بودن وضعیت بیمار استفاده خواهد شد.

 

اسفنکتروتومی داخلی-جانبی:

در این روش درمانی قسمتی از بافت عضله- با هدف کاهش فشار وارد شده به بیمار و رفع اسپاسم- برداشته میشود. این روش به طور معمول برای بیماران مبتلا به همروئید به همراه شقاق انجام میگیرد.

 

هموروئیدکتومی با تیغ جراحی یا کوتر:

برداشتن پاکه هموروئید با تیغ یا کوتر خونریزی دارد و دوره نقاهت آن طولانی است. همچنین کوتر با سوزاندن بافت ناحیه منجر به احساس سوزش و آسیب به بافت سالم میشود.

نوشته های مرتبط
Call Now Buttonتماس با افرا طب