دنبال چیزی میگردید ؟
جستجو
ویلچر برقی

ویلچر برقی

ویلچر برقی – قیمت ویلچر برقی،معمولی،تاشو و پله رو

یک ویلچر برقی ویلچری است که به جای قدرت دست به کمک یک موتور الکتریکی هدایت می شود و برای آن هایی که قادر به هدایت یک ویلچر دستی نیستند و یا آن هایی که لازم است مسافت های طولانی را طی کنند که با ویلچر دستی خسته کننده خواهد بود مفید است. این ویلچرها را علاوه بر معلولان ممکن است افرادی که مشکلات قلبی عروقی دارند و یا افرادی که به هر دلیلی سریع خسته می شوند استفاده کنند.

ویلچر برقی اولین بار توسط جرج کلین که در شورای تحقیقات ملی کانادا کار می‌کرد برای کمک به مجروحان جنگ جهانی دوم اختراع شد. این ویلچر می تواند بر اساس سیستم رانشی، شاسی، کنترل کننده، صندلی و مورد مصرف دسته بندی شود. در ادامه به بررسی برخی از فاکتورهای مهم در آن ها خواهیم پرداخت.

 

تفاوت ویلچر دستی با ویلچر برقی

در ویلچرهای برقی از تکنولوژی بالاتری نسبت به ویلچر های دستی استفاده می‌شود و از همان زمان خرید، جهت تأمین نیرو برای حرکت ویلچر از یک باتری استفاده می‌شود. این نوع ویلچرها به‌خاطر داشتن موتور و منبع تأمین برق و دستگاه‌های کنترل، سنگین‌تر هستند و برای هدایت بهتر کلیدهای کنترل سرعت و تغییر جهت به آن‌ها اضافه شده است.

ویلچرهای برقی هم انواع مختلفی دارند و متناسب با نوع معلولیت حتی می‌توانند از سر یا حتی چانه افراد برای ناوبری و کنترل استفاده کنند. صندلی و بعضی از قسمت‌های ویلچرهای برقی مدرن قابلیت حرکت دادن به سمت بالا و پائین، یا خم و راست شدن به پشت و جلو داشته و به‌عنوان یک ماشین قابل تنظیم، توانایی فرد معلول را تا حد زیادی افزایش می‌دهند.

کارشناسان به افرادی که به‌طور دائم در حال حرکت بین مسیرهای مختلف هستند، استفاده از ویلچر برقی را توصیه می‌کنند. برای تصمیم‌گیری در مورد اینکه ویلچر دستی برای شما بهتر است یا ویلچر برقی، لازم است که توانائی‌ها و میزان انرژی خود را بشناسید و متناسب با فعالیت‌های روزمره خود، بهترین انتخاب را انجام دهید. با توجه به اینکه برای برخی از افراد ویلچر وسیله کمک‌درمانی است. میتوانید این دسته از تجهیزات پزشکی خانگی را از شرکت افراطب تهیه کنید.

 

ویلچر برقی1 - ویلچر برقی

 

راهنمای کاربرد ویلچر برقی

۱-زمانی که سیستم جسمی، بینایی شما به علت استفاده از دارو دچار اختلال شده از ذستگاه استفاده نکنید. ۲-از کج رفتن به روی سراشیبی‌ها خوداری کنید. ۳-در هنگام حرکت از خاموش کردن دستگاه اجتناب کنید. ۴-هنگام عبور از سربالای و سراشیبی روی خط مستقیم حرکت کنید. ۵-در هنگام دور زدن سرعت دستگاه را کم کنید. ۶-از طی کردن عرض سراشیبی ها خوداری کنید و در سراشیبی ها از دور زدن بپرهیزید. ۷- در سراشیبی از حرکت به عقب خوداری کنید. ۸-به خاطر داشیه باشید که فقط یک نفر مجاز به راندن وسیله می باشد. ۹-در زمانی که از دستگاه استفاده نمی‌کنید آن را خاموش کنید اینکار جهت افزایش طول عمر باطری خواهد شد. ۱۰-در مواقع بارندگی و مکان‌های لغزنده از دستگاه استفاده نکنید. ۱۱-از تماس مستقیم با آب خوداری شود.

نکاتی درباره اختلال الکترومغناطیسی ویلچر برقی

اختلال الکترومغناطیسی از طریق انرژی امواج الکترومغناطیسی خارجی مانند ایستگاهای رادیو و تلویزیون، دستگاه های کنترلی باز کننده در پارکینگ ها، تلفن های رادیویی و غیره ایجاد می شود که این امواج می تواند بر سیستم کنترلی ویلچر تاثیر گذار باشد تحت این شرایط ترمز از کار خواهد افتاد و یا ویلچر خود به خود حرکت خواهد کرد یا از مسیر خارج میشود. این عوامل ممکن است موجب خرابی سیستم کنترلی شود.

شدت میدان الکتریکی را میتوان با معیار ولت بر متر اندازه‌گیری کرد. مقاومت ویلچر در برابر شدت اختلال الکترومغناطیسی به طور کلی به عنوان قابلیت ایمنی نامیده می شود. استاندارد صنعتی کل ۲۰ ولت بر متر است. که این ویلچر قابلیت ایمنی برای میدان الکتریکی ۲۰ ولت بر متر را حاصل میکند.

نکته:

۱-اگر از رادیو و تلفن همراه و دیگر ابزار های برقی استفاده میکنید ویلچر شما بسیار آسان تر میدان های الکتریکی خارجی را دریافت میکند ۲-اگر دستگاه از کنترل شما خارج شد به سرعت آن را خاموش کنید و زمانیکه به منطقه ایمنی رسیدید دستگاه را روشن کنید.

دستورالعمل هایی برای نصب و کنترل کننده ویلچر برقی

هنگام در آوردن ویلچر از بسته بندی مراقب باشید که به وسیله ای آسیب وارد نشود و مطمئن شوید بسته دستگاه شامل همه اجزای موتور، صندلی، روکش،پدال پا و دو باطری باشد.

نصب واحد کنترل ویلچر برقی

۱-ابتدا تعیین کنید که میخواهید بر حسب عادت کاربر، کنترل کننده را در دسته صندلی سمت راست یا چپ قرار دهید ۲-دسته صندلی را به سمت بالا بچرخانید و دو پیچ آن را باز کنید ۳-استاتور کنترل کننده را به لوله زیر دسته صندلی جفت کنید و آن را با پیچ محکم کنید ۴-سیم کناری که در پائین لوله قرار دارد را با کمربند به کنترل کننده پائین ببندید ۵-دو شاخه سیم کناری کنترل کننده را داخل پورت کنترل کننده پائینی در انتهای سمت راست کنید مطمئن شوید که برای صندلی مزاحمتی ایجاد نکرده باشد.

نصب صندلی ویلچر برقی

دسته های چپ و راست صندلی را به ترتیب به درون لوله مستطیلی زیر صندلی داخل کنید و پیچ های روی انرا محکم کنید. نگه دارنده صندلی را روی صندلی نصب کنید و مطمئن شوید که صندلی به حالت عمودی رو به بالا قرار دارد.

 

شارژ باطری ویلچر برقی

جهت عمر بیشتر باطری، باطری را به روش زیر شارژ کنید. وقتی که دو چراغ سبز روی راهنما روشن می‌شود بدین معناست که باطری کاملا شارژ شده است. وقتی که دو چراغ زرد روشن است بدین معنا است که نیاز به شارژ کردن دارد و اگر دو چراغ قرمز روشن باشد بدین معناست که باطری نیاز ضروری به شارژ دارد.

 

ویلچر برقی2 - ویلچر برقی

نکاتی در مورد شارژ باطری ویلچر برقی:

۱-پس از اتصال به برق، چراغ شارژ قرمز می شود که این بدین معناست که باطری در حال شارژ شدن است.پس از آنکه باطری شارژ شدچراغ دسبز روشن می شود در این زمان اگر کنترل کننده را روشن کنید تمام چراغ‌های راهنما چشمک خواهند زد.

توجه:اگر شما از ویلچری که باطری آن یا حدود کمی شارژ شده استفاده کنید، قابلیت باطری به مرور زمان کاهش یافته و عمر آن از حد پیش بینی شده کمتر می‌شود. توجه:از ویلچر در زمان شارژ شدن استفاده نکنید.

کنترل سرعت ویلچر برقی

سرعت دستگاه به وسیله دستگیره کنترل سرعت که در عقب کنترل کننده قرار دارد، کنترل میشود. با چرخاندن دستگیره در جهت حرکت عقربه های ساعت، سرعت زیاد و با چرخاندن دستگیره در جهت عکس حرکت عقربه های ساعت، سرعت کم میشود.

ترمز ویلچر برقی

اگر شما اهرم کنترل را از مرکز آن (که ابتدا در وضعیت آماده قرار دارد) به هر طرفی فشار دهید، ترمز الکترومغناطیسی به طور خودکار رها خواهد شد به طوری که حرکت ویلچر الکتریکی آغاز میشود.اگر شما اهرم کنترل را رها کنید و به حالت آماده به کار برگردد، ویلچر الکتریکی حرکت کند خود را آغاز و سپس کاملا متوقف میشود.

 

حالت رانندگی دستی ویلچر برقی

ویلچر الکتریکی را می توان طوری تنظیم کرد که چرخ های آن در حالت آزاد قرار گیرند. در این حالت ممکن است به کسی نیاز داشته باشید تا شما را هل دهد. برای این منطور دو اهرم مرنبط موتور را ۹۰ درجه به داخل بچرخانید. در این حالت دستگاه ترمز ندارد و همانند یک ویلچر معمولی عمل خواهد کرد.

گردش به چپ و راست در ویلچر برقی

اگر اهرم را به سمت راست فشار دهید در این صورت ویلچر به سمت راست خواهد چرخید و با چرخاندن اهرم کنترل به سمت چپ ویلچر به سمت چپ گردش میکند. با رها کردن اهرم کنترل ویلچر حرکت کند خود را آغاز میکند و سپس کاملا متوقف میشود

تنظیم دسته های صندلی ویلچر برقی

اجزای ستون صندلی طوری طراحی شده اند که قابل تنظیم و تغییر باشند. به طوری که شما بتوانید به راحتی ارتفاع صندلی را تا آن حد که مناسب وضعیت شما باشد تنظیم کنید. چهار قسمت برای تنظیم ارتفاع ستون صندلی وجود دارد که هر محدوده آن ۲۵ میلی متر است برای تنظیم صندلی، پیچ و مهره آن را با استفاده از یک آچار از روی ستون صندلی باز کنید آنگاه ستون صندلی را تا ارتفاع مناسب تنظیم کرده سپس پیچ و مهره را دوباره محکم ببندید.

محیط کاربری ویلچر برقی

ویلچرهای برقی می‌توانند برای استفاده در بیرون و داخل منزل و یا برای هر دو طراحی شوند. یک ویلچر برای درون منزل معمولا کوتاه و باریک است و قابلیت مانور دهی بیشتری در فضاهای کوچک دارد. ریموت ویلچر طراحی کوچکتری دارد. صندلی ویلچر هم ثبات کمتری نسبت به ویلچرهای بیرون رو دارد.

تایرها صاف تر هستند که اصطلاحا به آن ها تایرهای فرشی می گویند. ویلچرهای برقی که هم در درون منزل و هم بیرون استفاده می شوند تا حد امکان دارای طراحی های کوچک هستند. اما توان باتری قابل قبول و منطقی دارند.

معمولا تایرهای غیر لغزنده (البته نه به بزرگی تایرهای جاده رو) دارند. دارای قابلیت عبور از موانع و شیب ها هستند تا در برخورد با موانع قابلیت مانورپذیری خوبی داشته باشند. این ها فقط برای استفاده درون منزل و پیاده روها طراحی شده اند.

ویلچرهای بیرون رو معمولا گستره قابل توجه تری دارند. معمولا چرخ بزرگتری دارند تا به پایداری کمک کند و همین طور تایرهای بزرگی دارند که راحتی و مدیریت صندلی را بهبود می بخشد. می توانند گاهی اوقات در محیط های داخلی هم استفاده شوند. برخی از ویلچرهای بیرون رو بزرگی هم طراحی شده اند که برای رفتن به هر جایی با هر شرایط محیطی و طی هر مسافتی میتوان از آنها استفاده کرد.

شما می‌توانید برای تهیه انواع ویلچر مخصوصا ویلچرهای برقی با مقاومت بالا و کیفیت عالی که به همراه گارانتی و خدمات پس از فروش هستند با شرکت تجهیزات پزشکی افراطب تماس حاصل فرمایید و باتوجه به نیاز خود ویلچر برقی خود را تهیه کنید.

نوشته های مرتبط
Call Now Buttonتماس با افرا طب