دنبال چیزی میگردید ؟
جستجو

تخت جراحی

تخت جراحی

تخت جراحی

تخت جراحی | خرید تخت جراحی

به تختی که بیمار در طول عمل جراحی بر روی آن دراز می‌کشد تخت جراحی گفته می شود. این تخت ها در بیمارستان هایی که مجهز به اتاق عمل هستند موجود می باشد. تخت های جراحی باید طوری طراحی شده باشند که به پوزشن های عمل جراحی به آسانی تغییر حالت دهند. این وسیله از مهمترین تجهیزات پزشکی بیمارستانی می باشد.

زیرا بیمار باید در موقعیتی باشد تا تیم جراحی به راحتی کارهای لازم برای حفظ سلامتی وی انجام دهند. پرستار اتاق عمل، مسئول ایجاد هماهنگی بین اعضای تیم جراحی به منظور ایجاد وضعیت مناسب به بیمار در هنگام عمل می باشد که قرارگیری بیمار بسته به سن و محل جراحی قبل از عمل صورت می گیرد.

  تخت جراحی2 - تخت جراحی  

تخت جراحی یک سطح بلند را فراهم می کنند که بدن بیمار در هنگام جراحی بر روی آن قرار می گیرد و باعث تحکیم موقعیت بیمار شده و بهترین دید را از منطقه مورد جراحی ممکن می سازد. این تخت ها به گونه ای طراحی می شوند که موقعیت های مختلف بیمار را در جراحی های خاص پشتیبانی می کنند و همچنین از بیمار در مقابل جابجایی بیش از حد ، ضربه و تحرک محافظت می کنند.

برخی از تخت ها سازگار با C-Arm هستند. تخت های ارتوپدی ، تخت های جراحی تخصصی هستند که علاوه بر قابلیت های تخت های جنرال ، وسیله هایی برای نگهداشتن و یا کشش اندام بیمار در حین جراحی ارتوپدی ، بر روی آنها تعبیه می شود که از آنها در جراحی های اندام فوقانی (شانه ، ستون فقرات) و اندام تحتانی استفاده می شود.

 

حالت های مختلف تخت جراحی

• می تواند از قسمت سر یا پا به پایین خم شده شود. • به یک قسمت برگردانده شود. • جهت انجام اعمال ژنیکولوژی (مثل هیسترکتومی واژینال) یا جراحی ناحیه پا تخت باز شده و پایین آورده می شود. به عنوان مثال، در عمل جراحی منیسکتومی، ضروری است که پای بیمار از ناحیه زانو خم شده و آویزان گردد تا جراح به راحتی به محل عمل دسترسی داشته باشد. • در برخی اتاق‌های عمل بین تخت جراحی و بیمار یک پوشش برزنتی قرار می‌دهند تا جابجایی و بلند کردن بیمار توسط این پوشش انجام بگیرد و کار انتقال او آسان گردد.

 

اهداف اعمال پوزیشن های مختلف برای بیمار در هنگام عمل جراحی:

۱. فراهم کردن بیشترین دسترسی به ناحیه عمل و دید کامل برای تیم جراحی و تیم بیهوشی ۲. حداقل تغییرات در عملکرد فیزیولوژیکی بدن (دستگاه تنفس و گردش خون) ۳. جلوگیری از فشار بر روی مفاصل ، پوست و…

  تخت جراحی1 - تخت جراحی  

اجزای تخت جراحی:

۱- اسکرین بیهوشی ۲- جا دستی ۳- جای سر ۴- تشک اسفنجی ۵- تکیه گاه مخصوص پا ۶- بالابرنده ناحیه کلیه ۷- نوار های ثابت کننده ضربدری قفسه سینه ۸- بالشتک زیر سری

شرح تجهیزات تخت عمل جراحی

اسکرین بیهوشی: میله ای از جنس فلز که قابل تنظیم و قابل چرخش و زاویه است که بر روی تخت جراحی از شانه ی بیمار نصب می‌گردد. این مورد باعث ایجاد فاصله ای بین ناحیه ی جراحی و بیهوشی می گردد.

جا دستی: این قسمت برای قرار دادن دست بیمار برای تزریق سرم، اندازه گیری فشار خون یا اعمال جراحی دست در یک یا دو طرف تخت به کار مورد استفاده قرار میگیرد. جا دستی را با زاویه های مختلف تنظیم نمود.

جای سر: همانطور که از نام آن مشخص است جای سر بیمار است که به صورت نعل شکل و دارای جنسی از فلز یا فومی و یا ژله ای که از لایه ای پلاستیکی پوشیده شده. در جراحی های جمجمه ای، سر را در وضعیت مورد نظر تیم جراحی نگه دارد.

تشک اسفنجی: این تشک با پوشش پلاستیکی برای حفاظت بدن بیمار از برخورد با قسمت های فلزی تخت مورد استفاده قرار میگیرد. نکته ی مهم در تولید این تشک جنس آن است که باید طوری تهیه شود که مانع لیز خورد و حرکت بیمار شود.

تکیه گاه مخصوص پا: این تکیه گاه برای جراحی های ارتوپدی مانند: پین و پلاک در شکستگی گردن و پا

بالابرنده ناحیه کلیه: در اینجا قسمتی از ناحیه ی کمر را به بالا میاورد و قسمت سر و پا را کمی به طرف زمین خم می کنند تا بدرستی کلیه در حالت خوابیده به پلو نمایان خواهد شد.

شما می توانید جهت مشاوره و خرید انواع تخت های جراحی با مشاوران شرکت افراطب به صورت ۲۴ ساعته در تماس باشید.

نوشته های مرتبط
Call Now Buttonتماس با افرا طب