دنبال چیزی میگردید ؟
جستجو

ست تراکستومی

ست تراکستومی

ست تراکستومی

ست تراکستومی | کاربرد ست تراکستومی

ست تراکستومی یعنی ایجاد سوراخی در ناحیه گردن بیمار برای ایجاد مسیری فرعی برای تنفس بیمار .این محصول معمولا در مددجویانی استفاده میشود که قدرت تنفس از طریق دهان را بدلایل مختلف از جمله جراحی فک و صورت و یا مشکلات دیگر ندارند.

ست تراکستومی گزاری در منزل هم امکان انجام هست و پزشک میتواند ست تراکئوستومی را در منزل و بدون مراقبت های بیمارستان در بدن بیمار قرار دهد.

این دستگاه جزو تجهیزات پزشکی بیمارستانی و کلینیکی می باشد.  

تفاوت لوله تراکستومی با ست تراکئوستومی (PDT) چیست؟

اوایل وقتی پزشکان از لوله های تراکئوستومی استفاده میکردند گزارش ناشی از عفونت بیماران در ناحیه تراکئوستومی گذاری و حتی عفونت های خونی ناشی از ان رو به افزایش بود. تا اینکه با امدن فناوری جدید ست تراکئوستومی و نحوه جدید جایگذاری ست تراکئوستومی (PDT) میزان ریت عفونت به نحو قابل توجهی کاهش یافت.

۱ – البته معمولا از ست تراکئوستومی برای مدت زمان طولانی تری نسبت به لوله تراک استفاده میشود ۲- طریقه ورود ست پی دی تی از طریق گشاد کردن پوست است ۳- طریقه مصرف لوله تراکئوستومی از طریق ایجاد برش پوستی. ۴- مدت زمان ورود ست تراکئوستومی -PDT -بین ۵ الی ۱۰ دقیقه است. ۵- مدت زمان ورود لوله تراکئوستومی نیم ساعت می باشد. ۶- روش پی دی تی گذاری روشی کم تر تهاجمیست. ۷- لوله گذاری تراکئوستومی روشی INVASIVE است. ۸- کاهش هزینه بیمارستانی.در صورت مصرف ست تراکئوستومی ۹- عدم نیاز به بستری در بیمارستان.در صورت استفاده از ست پی دی تی.

چرا از تراکوستومی استفاده میگردد؟

برای ایجاد راه هوایی ثانویه برای بهتر کردن تنفس بیمارانی که با تنفس عادی با مشکل روبرو هستند. شرایطی که ممکن است بیمار به تراکئوستومی احتیاج داشته باشد شامل موارد زیر است:

• شوک آنافیلاکسی • نقص هنگام تولد راه هوایی • سوختگی راه هوایی • سرطان در گردن • بیماری مزمن ریه • کما • عملکرد دیافراگم • سوختگی صورت یا جراحی • عفونت • آسیب به حنجره یا حنجره • آسیب به دیواره سینه • نیاز به حمایت طولانی مدت از تنفس یا تهویه • انسداد راه هوایی توسط بدن خارجی • آپنه خواب انسدادی • فلج عضلات مورد استفاده در بلع • صدمات شدید گردن یا دهان • تومورها • فلج طناب صوتی

  ست تراکستومی2 - ست تراکستومی  

موارد منع مصرف ست تراکئوستومی (تراکستومی) -PDT گذاری چیست؟

۱- کودکان زیر ۱۲ سال.مجاز به دریافت ست تراکئوستومی نمیباشند. ۲- افراد چاق.عدم مصرف پی دی تی.البته برخی پزشکان توصیه به استفاده از ست تراکئوستومی فنردار در این افراد میکنند. ۳- افراد دچار مشکلات انعقادی

 

آمادگی قبل از تراکستومی گذاری چیست؟

ممکن است پزشک از شما بخواهد ۱۲ ساعت قبل از عمل ناشتا باشید. اگر تراکئوستومی شما در مواقع اضطراری انجام شود ، دیگر زمان آماده سازی وجود نخواهد داشت.

 

نحوه جایگذاری ست تراکستومی ؟

قسمتی از ناحیه گردن شما را در جایی که قرار است سوراخ شود بی حس می کند. این عمل تنها پس از شروع کار بی حسی شروع می شود. برش از طریق حلقه های غضروفی دیواره بیرونی نای شما صورت میگیرد. سپس سوراخ به اندازه کافی گسترده می شود که لوله تراشه در داخل آن قرار گیرد. پزشک ممکن است لوله را به یک دستگاه تهویه متصل کند ، در صورت نیاز به دستگاهی برای تنفس شما. این لوله با یک باند که به دور گردن شما می رود در محل امن خواهد شد.

 

سازگاری بیمار با ست تراکئوستومی{PDT}:

به طور معمول یک تا سه روز طول می کشد تا بیمار با تنفس از طریق لوله تراکئوستومی سازگار شود. صحبت کردن و ایجاد صداها نیز عملی است.

  ست تراکستومی3 - ست تراکستومی  

عوارض ناشی از ست تراکئوستومی گذاری:

۱- خونریزی ۲- عفونت ۳- اسیب عصبی ۴- واکنش به داروها

 
مراقبت های در منزل از ست تراکستومی {PDT}؟

بیماران و همراهان بیمار در منزل باید از لحاظ خونریزی و عفونت ناشی قرارگذاری ست تراکئوستومی را بررسی کنند و در صورت هرگونه تغییر رنگ در اطراف حفره ی ایجاد شده در گلو را بررسی و در صورت نیاز به پزشک مراجعه کنند. جراحان بعد از تراکئوستومی ، چندین روز بهبودی را کنترل می کنند. معمولاً لوله اولیه که در زمان عمل جراحی قرار داده شده است بسته به شرایط خاص۱۰ تا ۱۴ روز بعد از عمل تغییر می کند. تغییرات بعدی لوله معمولاً توسط پزشک معالج پرسنل پرستاری اداره می شود. اگر لوله تراشه برای مدت طولانی ضروری باشد ، به بیمار و خانواده در مراقبت از منزل آموزش داده می شود. این شامل ساکشن نای{جمع کردن ترشحات ریوی} ، و تغییر و تمیز کردن لوله است.

 
برای بیماران بستری در منزل که دارای ست تراکئوستومی -PDT هستند چه وسایلی نیاز است؟

۱- امبوبگ ( PVC . سیلیکونی) ۲- کپسول اکسیژن ۳- دستگاه اکسیژن ساز ۴- دستگاه ساکشن پرتابل ۵- تشک مواج ۶- پالس اکسیمتر انگشتی

  ست تراکستومی1 - ست تراکستومی  
اکسیژن رسانی بیماران دارای ست تراکستومی (PDT):

بسیاری از بیماران دارای لوله تراکئوستومی شایلی و یا بیماران داراس ست PDT با مشکل زمینهای تنفسی همراه هستند. در نتیجه این افراد نیازمند دریافت اکسیژن کمکی از طریق ست PDT به داخل ریه های خود می باشند.روش های مختلفی برای اکسیژن رسانی این افراد وجود دارد که در زیر به ان اشاره شده است:

۱- دستگاه اکسیژن ساز.۵ و ۱۰ لیتری ۲- کپسول اکسیژن ۳- امبوبگ

به وسیله ای استفاده از این محصولات و انتقال اکسیژن توسط ماسک اکسیژن میتوان میزان کافی اکسیژن مورد نیاز بدن بیمار دارای ست PDT را تامین نمود.

پایش میزان اکسیژن خون توسط پالس اکسیمتر انگشتی پرتابل:

در بیماران دارای تراک میتوان از پالس اکسیمتر پرتابل برای پایش اکسیژن خون فرد استفاده نمود. این دستگاه بیسیم و کوچک بر روی انگشت وصل میشود و اکسیژن خود فرد دارای PDT را نشان میدهد.

 
انواع برند تراکئوستومی موجود در بازار جهانی:

۱- تراکو ۲- شایلی ۳- پریمد ۴- روش

 
قیمت و خرید لوله و ست تراکستومی

بدبختانه خیلی از سو استفاده کنندگان و دلالان مشتریان را وادار می نمایند به دادن هزینه های زیاد. با وجود این که می توان با در نظر گرفتن وضعیت مریض و آسان کردن نگه داری از بیمار توسط پرستار و شخصی که مسئول نگهداری بیمار است و یا در زمان معاینه متناسب با شرایط و نیاز انواع مختلف و قیمت های متفاوتی را تهیه و مورد استفاده قرار داد.

کارشناسان شرکت افراطب با توجه به اطلاعاتی که در مورد ست تراکستومی و سایر دستگاه ها دارند می توانند با در نظر گرفتن شرایط بیمار ابزار مناسب را معرفی نموده و نحوه استفاده از آن را برای مصرف کنندگان توضیح دهند و همچنین سفارش بیمار را ارسال نمایند.

شما بزرگواران همواره می توانید برای خرید ست تراکستومی پزشکی دائم و موقت با کیفیت و قیمت مناسب و با تضمین اصالت کالا با کارشناسان افراطب در تماس باشید. کارشناسان ما نیز با کمال میل بهترین اطلاعات را در اختیارتان قرار خواهند داد

نوشته های مرتبط
Call Now Buttonتماس با افرا طب