واکر
واکر | خرید انواع واکرواکر یک ابزار بسیار مهم مهم برای کمک به راه رفتن است. در بیمارانی که قدرت عضلات اندام تحتانی آنها کاهش پیدا کرده است، دامنه حرکتی مفصل ران یا زانو یا مچ پای آنها کم شده، درد و یا ناپایداری مفصلی دارند و یا اختلال در تعادل دارند واکر میتوان کمک کننده باشد.
همچنین واکرها فریمهایی هستند که برای افراد (سالمندان ، معلول یا بهبودی از عمل جراحی) طراحی شده اند که در هنگام پیاده روی به پشتیبانی و کمک اضافی احتیاج دارند. بیشتر واکرها از فلزی با وزن سبک مانند آلومینیوم ساخته شده اند. واکرها قابلیت تنظیم ارتفاع دارند. بسیاری از آنها می توانند برای نگهداری راحت تر، تا شوند.
ما در این مطلب قصد داریم که در مورد این محصول کاربردی صحبت کنیم. محصولی که اهمیت آن تا حدی است که بسیاری از فروشگاههای لوازم پزشکی بلا استثنا سه یا چهار نمونه از آنها را در مغازهی خود دارند.
اگر در منزلتان فردی که دارای معلولیت است، دارید و یا اینکه یک شخص مسن و پیر در خانهتان ساکن میباشد، حتما خرید این وسیله را در اولویت قرار دهید.
چراکه هم بسیار کارآمد و مفید خواهد بود و هم اینکه نسبت به ویلچر قیمت بسیار مناسبی دارد. همکاران ما با جمع آوری یکسری مطالب مفید در مورد خرید این محصول کاربردی به شما کمک خواهند کرد که انتخابی درست و مقرون به صرفه داشته باشید. پس با ما همراه باشید.
واکر برای چه کسانی مناسب است؟
واکر به علت داشتن چهار عدد پایه از عصا محکمتر است و کاربرد آن بسیار مفیدتر است. واکر مناسب کسانی است که در آنها حفظ پایداری در حالت ایستاده مشکل است مانند: افراد مسن یا افرادی که به علت ابتلا به بعضی بیماری های مزمن و یا سکته مغزی دچار ضعف عضلانی بخصوص در اندام تحتانی هستند. این افراد برای ایستادن نیاز به یک تکیه گاه محکم و پایدار دارند. واکر با داشتن چهار عدد پایه خود یک جسم پایدار است که میتوان به آن تکیه داد.
افرادی که تازه آسیب دیده اند یا تحت عمل جراحی قرار گرفته اند. این افراد طرز راه رفتن با یک وسیله کمکی را خوب نمی دانند. در بین وسایل کمکی راه رفتن با واکر ساده تر است و بیمار می تواند راه رفتن را با یک واکر آغاز کند. وقتی چند روزی گذشت و حال عمومی بیمار بهتر شد، سرگیجه او کاهش پدا کرد، احساس ضعف کمتری داشت و به عضلات خود مسلط تر شد می تواند از عصا استفاده کند.
بسیار مهم است تا بیماران بعد از درمان آسیبی که به اندام تحتانی یا لگن آنها رسیده یا عمل جراحی که برای آنها انجام شده هرچه زودتر راه بروند. (منظور از اندام تحتانی قسمتی از بدن است که در پایینتر از لگن قرار دارد) در بسیاری از این بیماران پزشک اجازه راه رفتن بر روی اندام مشکل دار را تا مدتی نمیدهد.
در این مدت بیمار باید از واکر یا عصا استفاده کند. شرکت تجهیزات پزشکی افراطب با توجه به نیازشما به انواع واکر که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت قادر است به تهیه واکر برای شما عزیزان و تحویل آن در درب منزل بپردازد.
انواع واکر
واکرپیکاپ
این واکر ساده ترین نوع واکر است که چهارپایه دارد. انتهای هر پایه یک پوشش پلاستیکی وجود دارد. واکر پیکاپ با ثبات و محک است.
واکرتاشو
واکر تاشو نیز همانند دیگر واکرها کارایی یکسانی دارد علاوه بر آن همانطور که از اسمشان پیداست قابلیت تا شدن را دارند که این ویژگی موجب قابلیت حمل آسان واکر شده و میتوان آنها را به سادگی داخل ماشین یا هرمکان دیگری جای داد.
واکرچرخدار
واکرهای چرخدار معموالا دارای دو، سه و یا چهار چرخ هستند. وجود چرخ باعث می شود این واکر ثبات متوسطی فراهم کند تا بیمار بتواند راحت تر از آن استفاده کند و برای حرکرت باید به جلو هل داده شود.
واکر دوچرخه: این واکر که دو چرخ روی دو پایه جلوییاش دارد، در صورتی که در برخی مواقع نه همیشه، نیاز به انداختن وزنتان روی واکر داشته باشید، سودمند است.
واکر سهچرخه: این واکر مانند واکر چهارچرخه به حفظ تعادل شما کمک میکند، اما وزن سبکتر و قابلیت مانور دادن بیشتری دارد.
واکر چهارچرخه: این واکر برای افرادی مناسب است که نیاز به خم شدن و تکیه دادن روی واکر برای حفظ تعادل ندارند.
در ادامه به نکاتی درمورد خرید، انتخاب و نحوهی استفاده واکر خواهیم پرداخت.
راهنمای خرید واکر
• واکر باید هم اندازه قد و اندام فرد استفاده کننده از آن باشد. در غیر این صورت استفاده ار آن مشکل میشود. • قبل از استفاده از واکر مطمئن شوید ارتفاع واکر مناسب شما است. بدین منظور باید به دسته های واکر توجه کنید. وقتی واکر مناسب شما است که دسته های آن در محاذات لگن شما باشد. • وقتی ایستاده اید و دسته های آن را گرفته اید آرنج های شما باید کمی خم شده باشند (حدود ۱۵ درجه). وقتی ایستاده اید و دست های خود را در طرفین بدن آویزان کرده اید چین پوستی که در سطح داخلی مچ دست های شما وجود دارد باید در محاذات دسته واکر باشد. • همچنین توجه داشته باشید وزن واکر مورد نظر باید حتما سبک باشد که حمل و استفاده آن برای بیمار آسان باشد درصورت استاندارد نبودن وزن واکر، ممکن است آسیب جدی به بیمار وارد شود
قبل از شروع استفاده از واکر به نکات زیر توجه کنید
• اگر واکر چرخ دارد برای جلو رفتن باید آن را به جلو هل داد و اگر چرخ ندارد باید آن را کاملا از زمین بلند کرده و به جلوتر گذاشت تا بدین وسیله بتوان به سمت جلو حرکت کرد • قبل از آنکه وزن خود را بر روی واکر بیندازید اول باید این اطمینان را حاصل کنید که هر چهار پایه آن بر روی زمین قرار گرفته است. این نکته بخصوص وقتی واکر بر روی یک سطح ناهموار قرار گرفته اهمیت پیدا میکند. • موقع راه رفتن با واکر به سمت جلو نگاه کنید نه به پاهای خود • شما باید با واکر راه بروید نه بدنبال آن. موقع راه رفتن با واکر صاف بایستید و به جلو خم نشوید • در حین استفاده از واکر کفش راحت و با پاشنه های کوتاه بپوشید • وقتی از واکر استفاده میکنید و میخواهید بنشینید یا وقتی نشسته اید و میخواهید بلند شوید و واکر را به دست بگیرید از صندلی استفاده کنید که دو طرف آن دسته داشته باشد. • در صورتی که کوچکترین مشکلی در راه رفتن با واکر دارید از فیزیوتراپ بخواهید تا به شما کمک کند. آنها برای این کار آموزش دیده اند.
نکات ایمنی برای استفاده از واکر چیست
• در محل زندگی خود مراقب قالیچه هایی که ممکن است بر روی سطح زمین لیز بخورند و هر چیز دیگر که مانع راه رفتن شما میشود باشید. مراقب سیم های برق یا تلفن که بر روی زمین افتاده اند باشید. • مراقب زمین های خیس باشید. • مراقب بچه ها و یا حیوانات باشید آنها غیر قابل پیش بینی هستند و ممکن است ناگهان در مسیر حرکت شما قرار گیرند • یک کیسه کوچک را به واکر خود متصل کنید و وسایل سبکی را که نیاز دارید درون آن بیندازید. • کفشی بپوشید که کف آن محکم به زمین اصطکاک داشته باشد. کف لاستیکی مناسب است. کف های چرمی مناسب نیستند. از دمپایی استفاده نکنید چون ممکن است پای شما از آن خارج شود و زمین بخورید. • مراقب باشید پاهای خودر ا خیلی به پایه های واکر نزدیک نکنید چون ممکن است به هم گیر کرده و تعادل شما به هم بخورد. • در هر قدمی که با واکر برمیدارید آنرا خیلی زیاد جلوتر از خود قرار ندهید. قدم های کوتاه بردارید. • هر روز لاستیک های زیر پایه های واکر را بازدید کنید. اگر خراب شده اند آنها را عوض کنید.
تعمیر و نگهداری واکر :
هر چند وقت یکبار واکر خود را بررسی کنید که اگر آسیبی دیده باشد بتوانید آن را به سرعت تعمیر کنید. به هر چیزی که به نظر می رسد فرسوده یا شکسته باشد توجه کنید. اطمینان حاصل کنید که هنگام باز شدن واکر ، طرفین در جای خود ثابت شوند. اگر این کار را نکرد ، یا اگر چیزی فرسوده یا شکسته به نظر می رسد ، بلافاصله آن را توسط یک متخصص بررسی کنید. با توجه به تمامی نکاتی که درد این مقاله ذکر شده است شما میتوانید برای تهیه انواع واکر ازجمله واکر چرخ دار، واکرتاشو و واکر ساده با مشاوران و کارشناسان فروش شرکت تجهیزات پزشکی افراطب تماس حاصل کنید و کالای مورد نظر خود را تهیه کنید.
شرکت افراطب گلسار ارائه دهنده خدمات تخصصی بازرگانی کالا و تجهیزات پزشکی و طبی، انواع تجهیزات مصرفی پزشکی، کالای پزشکی خانگی، بیمارستانی و کلینیکی با بیش از ۳۵ سال تجربه بازرگانی و اعتبار بسیار بالا در مذاکرات بین المللی و گمرکی، آماده سفارشات صاحبان کسب و کار در زمینه های مذکور در سراسر کشور می باشد.
قبل از خرید، در باره انواع واکر تحقیق کنید. این که آیا می خواهید از واکر در داخل یا خارج خانه یا هر دو استفاده کنید، یا هر تصمیم دیگری دارید، مهم است مدلی متناسب با قد و وزن خود انتخاب کنید. ویژگیهای گوناگون واکرها را بررسی کنید، ضروری است که وسیله ای با کیفیت را تهیه کنید.